Για ανθρωποκτονία από αμέλεια διώκεται ο γιος της γυναίκας που έφερε τραύματα από δαγκώματα πιτμπουλ
Ανανεώθηκε:
Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε κατά του γιου της γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα του Σαββάτου 22/07 στο σπίτι της στον Βύρωνα με τραύματα στο πρόσωπο από δύο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ.
Μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας ο άντρας, που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης των σκύλων, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., την άτυχη γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, εντόπισε νεκρή ο γιος της, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, κατά την επιστροφή του στο σπίτι και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας θα ξεκαθαριστούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς δεν είναι σαφές εάν πέθανε από παθολογικά αίτια ή από τα τραύματα που της προκάλεσαν τα σκυλιά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βύρωνας: Νεκρή 60χρονη – Έφερε τραύματα από δαγκώματα πιτ μπουλ
SPONSORED
Κέιτ Μπλάνσετ και Σελίνα Γκόμεζ πρωταγωνιστούν στο νέο φιλμ του Μπρέιντι Κόρμπετ
13:45
Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ: Εγκρίθηκαν εξοπλιστικά και η στρατηγική για τα Μη Επανδρωμένα Οχήματα
13:45
BofA: Τα σημεία αναφοράς της εβδομάδας - Οι κεντρικές τράπεζες στο προσκήνιο
13:39
Πόρος: Νεκρός στο βυθό της θάλασσας εντοπίστηκε 30χρονος που αγνοούνταν
13:35