Εμβόλισαν με αυτοκίνητο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ courier - Άρπαξαν τρεις χιλιάδες ευρώ
Ανανεώθηκε:
Με ένα αυτοκίνητο που ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν ήταν κλεμμένο ή όχι, τέσσερα άτομα εμβόλισαν την κεντρική τζαμαρία σε πρακτορείο ταχυμεταφορών των ΕΛΤΑ στην Ελευσίνα και, αφού γκρέμισαν την πρόσοψη του κτηρίου, μπήκαν στο εσωτερικό και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, προηγουμένως κατάφεραν να μετακινήσουν ένα φορτηγό που ήταν στην είσοδο του υποκαταστήματος, για να εμβολίσουν με μεγαλύτερη άνεση την τζαμαρία.
Αμέσως μετά τα τέσσερα άτομα μπήκαν στο υποκατάστημα, βρήκαν 3 χιλιάδες ευρώ τα οποία και άρπαξαν και στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Η ώρα ήταν έξι τα ξημερώματα και αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται στελέχη της ΕΛΑΣ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους.
Στο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας μίζες για ιατρικό εξοπλισμό εν μέσω Covid στη Ρουμανία
23:59
Σοβαρές καταγγελίες για κανιβαλισμό Ρώσων στρατιωτών στο ουκρανικό μέτωπο - Διαψεύδει η Μόσχα
23:48
Κόντρα Κιέβου - Τελ Αβίβ για πλοίο με σιτηρά από κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη
23:44
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ - ΑΡΑΓΤΣΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: Σε πλήρη εξέλιξη οι διπλωματικές διεργασίες ΗΠΑ – Ιράν με φόντο τα Στενά του Ορμούζ: Προτάσεις και αντιπροτάσεις για το άνοιγμα και τον τερματισμό του πολέμου
23:32