ΕΛΛΑΔΑ

Σακελλαροπούλου για τους πιλότους: «Η ευγνωμοσύνη μας μεγάλη και η οδύνη για την απώλειά τους βαθιά»

Σακελλαροπούλου για τους πιλότους: «Η ευγνωμοσύνη μας μεγάλη και η οδύνη για την απώλειά τους βαθιά»
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/ ΙΝΤΙΜΕ

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια των δύο χειριστών του Καναντέρ εξέδωσε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην οποία τονίζει:

«Η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη και η οδύνη για την απώλειά τους βαθιά. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους, καθώς και στους συναδέλφους τους. Όλη η Ελλάδα πενθεί μαζί τους».

Ειδικότερα στο μήνυμά της η Πρόεδρος αναφέρει: «Δύο νέοι άνθρωποι, ο Σμηναγός Χρήστος Μουλάς και ο Ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, έχασαν σήμερα τη ζωή τους στη μάχη κατά της φωτιάς.
Δύο ιπτάμενοι ήρωες, ανάμεσα στους εκατοντάδες άλλους που παλεύουν μέρες τώρα με την πύρινη λαίλαπα. Αψηφώντας τις αντίξοες συνθήκες, οι χειριστές του μοιραίου Canadair θυσιάστηκαν επιτελώντας το καθήκον τους. Η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη και η οδύνη για την απώλειά τους βαθιά. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους, καθώς και στους συναδέλφους τους. Όλη η Ελλάδα πενθεί μαζί τους».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά και του εξέφρασε τη βαθιά της οδύνη και τα συλλυπητήριά της για την απώλεια των δύο χειριστών, του Σμηναγού και του Ανθυποσμηναγού που έχασαν τη ζωή τους όταν το Καναντέρ, του οποίου ήταν χειριστές, κατέπεσε στην Εύβοια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ