ΚΚΕ για νεκρούς πιλότους στην Κάρυστο: «Διαχρονικά εγκληματική πολιτική στη χώρα»
Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο των δύο πιλότων του πυροσβεστικού αεροπλάνου Καναντέρ, που κατέπεσε στην Κάρυστο, εξέφρασε το ΚΚΕ.
«Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο νέων συνανθρώπων μας, κυβερνήτη και συγκυβερνήτη του πυροσβεστικού αεροπλάνου, που έχασαν τη ζωή τους καθώς επιχειρούσαν για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κάρυστο», σημειώνει ο Περισσός στην ανακοίνωσή του.
Και τονίζει πως το νέο αυτό τραγικό δυστύχημα, «του οποίου τα αίτια πρέπει άμεσα να διερευνηθούν, αποτελεί συνέπεια μιας διαχρονικά εγκληματικής πολιτικής και αναδεικνύει όχι μόνο τις δύσκολες συνθήκες της πυρόσβεσης, αλλά και την έλλειψη όλων των αναγκαίων μέτρων για να μη χάνονται ανθρώπινες ζωές».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανδρουλάκης: Μαζί μπορούμε να ξαναδώσουμε δύναμη στη Δημοκρατική Παράταξη και προοπτική στη χώρα
15:01
ΚΟΣΜΟΣ
ΕΕ: Ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 450 εκατ. ευρώ σε Παλαιστίνη, Λίβανο, Συρία και Ιορδανία
14:59
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν τη διέλευση ιρανικών πλοίων από τα στενά του Ορμούζ - «Όχι» από Βρετανία και Γερμανία στις εκκλήσεις Τραμπ
14:58
ΚΟΣΜΟΣ
Κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν για πρώτη φορά εξαγωνικό διαμάντι, πιο σκληρό από το φυσικό
14:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ