ΕΛΛΑΔΑ

Βάσεις 2023 - results.it.minedu.gov.gr: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ

Βάσεις 2023 - results.it.minedu.gov.gr: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ
EUROKINISSI

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση το πρωί της Πέμπτης 27/7, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων από όλη την Ελλάδα. 

Ήδη τα μηνύματα προς τους υποψήφιους έχουν αρχίσει να φεύγουν προς όλους όσοι είχαν κάνει το σχετικό αίτημα ενώ η πλατφόρμα είναι ανοιχτή για όσους θέλουν να τα δουν διαδικτυακά. (results.it.minedu.gov.gr)

Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική ανάρτηση, τα αποτελέσματα των επιτυχόντων για τις θα αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Δείτε αναλυτικά σχολές και μόρια

1. Βάσεις ΓΕΛ, ΕΠΑΛ 2. Συγκριτικό Βάσεων ΓΕΛ, ΕΠΑΛ
3. Στατιστικά Προτιμήσεων ΓΕΛ, ΕΠΑΛ 4. Βάσεις ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
5. Στατιστικά Προτιμήσεων ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ 6. Βάσεις εισαγωγής ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ στα ΔΙΕΚ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 7. Βάσεις εισαγωγής ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ στα ΔΙΕΚ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 8. Στατιστικά Προτιμήσεων στα ΔΙΕΚ

Tο μήνυμα Πιερρακάκη

Λίγη ώρα πριν ανοίξει η πλατφόρμα των αποτελεσμάτων και ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης ευχήθηκε μέσω του X (πρώην Τwitter) καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους υποψηφίους.

«Στους υποψήφιους θέλω να πω ότι τα αποτελέσματα μπορεί να δικαιώσουν την προσπάθειά τους αλλά μπορεί και να μην φανούν αντάξια των προσδοκιών σας ή αυτό που θα περιμένατε. Σε κάθε περίπτωση, δεν κρίνονται όλα σήμερα. Αυτό δεν είναι παρά μόνο ένα από τα πολλά επεισόδια της ζωής, που έχετε μπροστά σας. Μια ευχή: τα σημερινά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από ποια είναι αυτά, να αποτελέσουν την αρχή μιας πολύ μεγάλης διαδρομής, μιας διαδρομής που θα οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας» είπε στο σύντομο βίντεό του ο υπουργός Παιδείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ