ΕΛΛΑΔΑ

Βάσεις 2023 - results.it.minedu.gov.gr: Το μήνυμα Πιερρακάκη στους υποψήφιους

Βάσεις 2023 - results.it.minedu.gov.gr: Το μήνυμα Πιερρακάκη στους υποψήφιους
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / Eurokinissi

Το δικό του μήνυμα στους υποψήφιους των πανελληνίων, που σήμερα το πρωί στις 10:30πμ έμαθαν τις σχολές εισαγωγής τους, έστειλε ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Στους υποψήφιους θέλω να πω ότι τα αποτελέσματα μπορεί να δικαιώσουν την προσπάθειά τους αλλά μπορεί και να μην φανούν αντάξια των προσδοκιών σας ή αυτό που θα περιμένατε. Σε κάθε περίπτωση, δεν κρίνονται όλα σήμερα. Αυτό δεν είναι παρά μόνο ένα από τα πολλά επεισόδια της ζωής, που έχετε μπροστά σας. Μια ευχή: τα σημερινά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από ποια είναι αυτά, να αποτελέσουν την αρχή μιας πολύ μεγάλης διαδρομής, μιας διαδρομής που θα οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας» είπε στο σύντομο βίντεό του στο Χ (πρώην Twitter) ο υπουργός Παιδείας.

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Οι βάσεις εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση ανακοινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 27/7, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων από όλη την Ελλάδα.

Ήδη τα μηνύματα προς τους υποψήφιους έχουν αρχίσει να φεύγουν προς όλους όσοι είχαν κάνει το σχετικό αίτημα ενώ η πλατφόρμα είναι ανοιχτή για όσους θέλουν να τα δουν διαδικτυακά.

Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική ανάρτηση, τα αποτελέσματα των επιτυχόντων για τις θα αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ