Χωρίς «κόκκινα» ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς - Ποιες περιοχές είναι «πορτοκαλί»
Ανανεώθηκε:
Χωρίς «κόκκινα» είναι ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουλίου, ενώ μειωμένες είναι και οι περιοχές που βρίσκονται σε «πορτοκαλί» συναγερμό.
Σύμφωνα με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, επτά περιοχές θα είναι στο πορτοκαλί της κατηγορίας 4: Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Κορινθία, Αργολίδα, η μισή Κρήτη και τα νησιά στο Ανατολικό Αιγαίο.

Για σήμερα διατηρείται το ανώτατο επίπεδο 5 ακραίου κινδύνου για περιοχές της Δυτικής Αττικής , της Εύβοιας – εκτός της Σκύρου. Επίσης είναι κόκκινες η Αργολίδα, η Κορινθία, η Μεσσηνία, περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας, περιοχές της Λάρισας, της Μαγνησίας, των Σποράδων , η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική , το Άγιον Όρος και νησιά του Ιονίου.
Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος σε άλλες 17 περιοχές στην επικράτεια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά τώρα στην Τανάγρα Βοιωτίας
«Κλήρωσε» η φορολοταρία της ΑΑΔΕ - Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ
14:55
«Dealers είμαστε, τι μας πέρασες;»: Οι διάλογοι που «έκαψαν» το κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο
14:52
Μπήκε σε κατάστημα στο Αγρίνιο και απείλησε τον υπάλληλο με μαχαίρι
14:51
Empower On: Η Campeón ενδυναμώνει ψηφιακά την τρίτη ηλικία
14:42