Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ του Θεαγενείου ηλικιωμένος που έπεσε στον Θερμαϊκό
Ανανεώθηκε:
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θεαγενείου μεταφέρθηκε το μεσημέρι, από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου αρχικά είχε διακομιστεί, ο ηλικιωμένος άνδρας που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 31/07, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στα νερά του Θερμαϊκού, στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Ο 98χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου και διακομίστηκε διασωληνωμένος από μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Σύμφωνα με τη διοίκηση του Παπαγεωργίου, ο ηλικιωμένος άνδρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση και διακομίστηκε στη ΜΕΘ του Θεαγενείου καθώς το Παπαγεωργίου βρίσκεται σήμερα σε γενική εφημερία.
ΚΟΣΜΟΣ
«Όποιος φέρει όπλα ας τα καταθέσει. Όποιος προκαλεί πολέμους, ας επιλέξει την ειρήνη» λέει ο Πάπας στο πασχαλινό μήνυμά του
13:42
ΕΛΛΑΔΑ
Μεσολόγγι: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις μνήμης για την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ηρωϊκή Έξοδο (pics&vid)
13:23
ΧΡΗΜΑ
Πάνω από 400 ευρώ ο λογαριασμός για το πασχαλινό τραπέζι - Πόσα θα δώσετε για το αρνί φέτος
13:15
ΚΟΣΜΟΣ
«ΥΠΕΣΤΗ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ»: Τι ξέρουμε και τι όχι για την 36ωρη επιχείρηση διάσωσης του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν - Η CIA και η εκστρατεία παραπλάνησης
13:00
ΕΛΛΑΔΑ