Ιωάννινα: Προφυλακίστηκε ο 57χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό
Ανανεώθηκε:
Την προφυλάκιση του 57χρονου που συνελήφθη στο Καλέντζι Τζουμέρκων στα Ιωάννινα και κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση αποφάσισαν οι Αρχές την Τρίτη (1/8).
Ανακριτικοί υπάλληλοι της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωάννινων είχαν προχωρήσει στη σύλληψή του την Κυριακή (30/7).
Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 29 Ιουλίου, ο κατηγορούμενος βρισκόταν με το αυτοκίνητό του λίγο έξω από το Καλέντζι και παρακολουθούσε την εξέλιξη πυρκαγιάς δίπλα στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει.
Οι κάτοικοι της περιοχής τον είδαν και ενημέρωσαν τις Αρχές. Λίγο αργότερα συνελήφθη.
Στο μεταξύ, συσχετίστηκε η εμπλοκή του και σε άλλους δύο εμπρησμούς απο πρόθεση σε δασική έκταση στην ίδια περιοχή.
Για το παραπάνω περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.
Αυστραλία και ΕΕ υπογράφουν εμπορική συμφωνία - Αλμπανέζι: «Σημαντική στιγμή για τη χώρα μας»
09:42
Η σημερινή πετρελαϊκή κρίση «ξυπνάει μνήμες» από την εκτόξευση των τιμών στη δεκαετία του '70
09:39
Δικαστήριο στις ΗΠΑ: Ο Μπιλ Κόσμπι καλείται να πληρώσει 19 εκατ. δολάρια για κακοποίηση το 1972
09:30
Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία Αθήνα - Άγιοι Ανάργυροι που είχε διακοπεί λόγω φωτιάς (vid)
09:27