ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Κρίσιμες ώρες για την αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της

Λάρισα: Κρίσιμες ώρες για την αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της
Eurokinissi

Tην προσεχή Δευτέρα θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή ο σύζυγός της 43χρονης αστυνομικού που την ξυλοκόπησε σχεδόν μέχρι θανάτου τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λάρισα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου δίνει τον δικό της αγώνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα βαριά τραύματα που της προκάλεσε ο σύζυγός της στο κεφάλι, το πρόσωπο και το σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν η γυναίκα ζήτησε από το σύζυγό της να πάρουν διαζύγιο προκαλώντας την ακραία αντίδραση του. Ο δράστης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Νεάπολη Λάρισας, άρχισε να τη βρίζει, έχασε τον έλεγχο και την γρονθοκόπησε με μανία στο πρόσωπο και στην κοιλιά.

Οι γείτονες άκουσαν τον σαματά και τα ουρλιαχτά του θύματος και κάλεσαν την Αστυνομία με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να συλλαμβάνουν τον δράστη.

Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νεφρό και οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για την πορεία της υγείας του.

Άτομα που γνωρίζουν το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά, κάνουν λόγο για μια έντονη σχέση κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Ο επιχειρηματίας φέρεται στο παρελθόν να έχει χειροδικήσει ξανά σε βάρος της συζύγου του και αυτός ήταν ο λόγος που του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Ωστόσο, είχαν αποφασίσει από κοινού να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους και το τελευταίο διάστημα έμεναν μαζί.

Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ