Κέρκυρα: Εντοπίστηκαν τέσσερις επιχειρήσεις που είχαν καταλάβει παράνομα χώρους του αιγιαλού
Τα μεικτά κλιμάκια του υπουργείου Οικονομικών συνεχίζουν τους ελέγχους στις παραλίες ανά την Ελλάδα, στον απόηχο του Κινήματος της Πετσέτας και της ανταπόκρισης που βρήκε στην κοινή γνώμη.
Έτσι, νέα πρόστιμα επιβλήθηκαν σήμερα σε παραλία της Κέρκυρα, καθώς τέσσερις επιχειρήσεις βρέθηκαν να έχουν καταλάβει παράνομα χώρους του αιγιαλού.
Συγκεκριμένα, στην παραλία Κοντογιαλός εντοπίστηκαν οι τέσσερις επιχειρήσεις που είχαν καταλάβει παράνομα χώρους του αιγιαλού χωρίς μίσθωση. Είτε έχουν εκδοθεί και επιδοθεί διοικητικά μέτρα, είτε βγαίνουν έως την Τετάρτη.
Υπάρχουν πάντως και άλλες πέντε νόμιμες επιχειρήσεις στην παραλία, καθώς και μια νόμιμη επιχείρηση Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής. Οι έλεγχοι των μεικτών κλιμακίων θα συνεχιστούν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το «Oppenheimer» έσπασε άλλο ένα ρεκόρ του κινηματογράφου
Τραμπ για Ιράν: Έπρεπε να κάνω αυτή τη μικρή «εκδρομή» - «Δεν στέλνω στρατεύματα πουθενά»
18:08
Μηταράκης: Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να εργαλειοποιεί την κρίση σε βάρος των πολιτών
18:06
Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας των ταξί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Συνεχίζεται η απεργία του ΣΑΤΑ (pics)
18:03
Κορυφαία διάκριση για την AbbVie: 1η θέση στα Best Workplaces™ for Women Hellas 2026
17:58