Κίνημα της πετσέτας: Τέλος οι ξαπλώστρες και ομπρέλες ιδιωτών από παραλίες της Χαλκιδικής
Σε άμεση απομάκρυνση των μόνιμα τοποθετημένων από ιδιώτες, ομπρελών, ξαπλωστρών κτλ από τις παραλίες, προχωρά ο δήμος Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, στο πλαίσιο λαϊκής αντίδρασης ΓΙΑ την «κατάληψη» αιγιαλών που λαμβάνει χαρακτηριστικά κινήματος σε όλη τη χώρα.
Όπως ανακοίνωσε ο δήμος, η τοποθέτησή των παραπάνω αντικειμένων και η σταθερή παραμονή τους είναι παράνομη, καθώς τα αντικείμενα αυτά χαρακτηρίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία ως «ρύποι», οι οποίοι πρέπει να απομακρύνονται από τις υπηρεσίες των Δήμων.
Ο δήμος σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr προειδοποιεί όσους έχουν αφήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες στις παραλίες, να τις μαζέψουν έως την Τετάρτη 9/8, καθώς από την επόμενη ημέρα, δηλαδή από τις 10 Αυγούστου, συνεργεία του δήμου θα προχωρήσουν στην απομάκρυνση τους χωρίς άλλη ειδοποίηση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κίνημα της πετσέτας: Κινητοποιήσεις, συλλήψεις και ... βικτωριανές «παρεμβάσεις»
Κέρκυρα: Εντοπίστηκαν τέσσερις επιχειρήσεις που είχαν καταλάβει παράνομα χώρους του αιγιαλού
Ξυλοδαρμός ζευγαριού σε beach bar της Χαλκιδικής: Τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ
SPONSORED
Κρήτη: Με σκυμμένο το κεφάλι στον εισαγγελέα ο 37χρονος Παλαιστίνιος - Η ομολογία και τα εκρηκτικά
11:26
Τι είναι το Posokanei - Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
11:23
Live: Εκρήξεις στην Τεχεράνη - Οι Φρουροί της Επανάστασης χτύπησαν πετροχημικό εργοστάσιο στη Χάιφα
11:23
To Παγκόσμιο έρχεται με σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr
11:21