ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Ιταλία: Χρεώθηκαν δύο ευρώ επιπλέον για ένα τοστ κομμένο στη μέση

Απίστευτο περιστατικό στην Ιταλία: Χρεώθηκαν δύο ευρώ επιπλέον για ένα τοστ κομμένο στη μέση
Unsplash

Ένα σκηνικό, οριακά βγαλμένο από κωμωδία, εκτυλίχθηκε σε μπαρ στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, όταν ένα ζευγάρι είδε στο λογαριασμό του ότι είχαν χρεώσει παραπάνω το τοστ που ζήτησαν να είναι κομμένο στα δύο.

Αναλυτικότερα, το ζευγάρι είχε παραγγείλει ένα νερό, έναν καφέ και ένα αναψυκτικό, ζητώντας το τοστ να είναι κομμένο στα δύο.

Ωστόσο έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν είδαν στο λογαριασμό τους ότι τους είχαν χρεώσει δύο επιπλέον ευρώ για αυτή την λεπτομέρεια.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 20 Ιουνίου, και όταν γνωστοποίησαν στο Trip Advisor τι συνέβη, δημοσιεύοντας και την απόδειξη, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Ο μπάρμαν φέρεται πως δικαιολόγησε τον λόγο της έξτρα χρέωσης, αναφέροντας πως χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει δύο πιατάκια και όχι μόνο ένα για να σερβίρει τα δύο κομμάτια.

Επιπλέον, στο σχόλιό του, ο πελάτης επισημαίνει ότι «το σχήμα του τοστ σερβίρεται ήδη κομμένο στα δύο ακριβώς». Αλλά επειδή «ήταν δύο άτομα και ζητήσαμε τοστ που θα είχαμε κάτσει σε τραπέζι για δύο, προστέθηκε επιπλέον κόστος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ