ΕΛΛΑΔΑ

«Ενημερώσαμε την ΕΛ.ΑΣ.»: Τι λέει η ΣΤΑ.ΣΥ. για τους χούλιγκαν στο Μετρό

«Ενημερώσαμε την ΕΛ.ΑΣ.»: Τι λέει η ΣΤΑ.ΣΥ. για τους χούλιγκαν στο Μετρό
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Τη δική του απάντηση για την παρουσία των χούλιγκαν της Ντιναμό στο Μετρό έδωσε η ΣΤΑ.ΣΥ., που μέσω ανακοίνωσής της τονίζει ότι η πληροφορία διαβιβάστηκε στην ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Πολυπληθής ομάδα ατόμων εισήλθε στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό «Ειρήνη» και έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ για την παρουσία των ατόμων στον σταθμό και την επιβίβασή τους σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά. Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου «Αριάδνη» της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό “Περισσός”».

Νωρίτερα σήμερα, είχαν δει το φως της δημοσιότητας βίντεο των χούλιγκαν στην πλατφόρμα του μετρό.

Τι αποκαλύπτουν τα σημειώματα

Μέσω απόρρητων ενημερωτικών σημειωμάτων οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας είχαν ενημερώσει δυο μέρες πριν την έλευση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη χώρα μας και τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που ακολούθησαν.

Τα σημειώματα αυτά μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είχαν κοινοποιηθεί σε υπηρεσίες στο Αρχηγείο, στη ΓΑΔΑ, καθώς επίσης στον Αερολιμένα Αθηνών και στη Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης.

Μάλιστα οι αστυνομικοί Αθλητικής Βίας είχαν ενημερώσει ότι οι χούλιγκαν θα περνούσαν στη χώρα μας μέσω Κακαβιάς, ενώ επικοινωνούσαν συνεχώς με τις διευθύνσεις στη Δυτική Ελλάδα και ρωτούσαν αν έχουν εντοπίσει κάποια από τα κροατικά αυτοκίνητα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έπαιρναν πάντα αρνητική απάντηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ