Τρεις συλλήψεις έξω από τη Λεωφόρο: Είχαν πάνω τους φωτοβολίδες και μαχαίρια
Στη «φάκα» της αστυνομίας έπεσαν χούλιγκαν που βρίσκονταν έξω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν υποχρεώθηκαν σε εξονυχιστικό έλεγχο από την αστυνομία και ενώ όδευαν προς το γήπεδο για τον αγώνα Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ.
Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. στα πέριξ του γηπέδου λειτούργησαν, καθώς έγιναν ήδη τρεις συλλήψεις οπαδών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ναυτικές φωτοβολίδες, αλλά και μαχαίρια. Όλοι τους οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ για προανάκριση και σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος τους.
Τουλάχιστον 1.000 αστυνομικοί επιχειρούν στους γύρω δρόμους, με το κλίμα να είναι ήδη τεταμένο τα τελευταία 24ωρα μετά τη δολοφονική επίθεση ουκρανών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ν. Φιλαδέλφεια: «Αστακός» η Αθήνα με το βλέμμα και στη Λεωφόρο - Επιτήρηση από ελικόπτερα και drones
ΚΟΣΜΟΣ
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Δύο Γάλλοι πολίτες μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50 στην Τουρκία
23:50
ΚΟΣΜΟΣ
Ιαπωνία: Πύρινη κόλαση από καραμπόλα τουλάχιστον 50 οχημάτων - 1 νεκρός και 26 τραυματίες
23:41
ΚΟΣΜΟΣ
Λωρίδα της Γάζας: Νοσοκομείο διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία του λόγω έλλειψης καυσίμων
23:30
ΚΟΣΜΟΣ