Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκε 54χρονη σε παραλία στον Άγιο Νικόλαο
Πνίγηκε 54χρονη γυναίκα, η οποία είχε πάει για μπάνιο στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα.
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, γυναίκα η οποία εργαζόταν στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ως βοηθός θαλάμου είχε πάει με τον άνδρα της και τον γιο της για μπάνιο στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ενώ δεν ήξερε καλό κολύμπι χάθηκε από τα μάτια των δικών της ανθρώπων. Τη γυναίκα είδαν λουόμενοι να βρίσκεται μπρούμυτα βαθιά μέσα στη θάλασσα, όπου κατάφεραν να τη μεταφέρουν στην ακτή.
Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ της έγινε Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση από γιατρό που βρισκόταν στην παραλία ωστόσο δεν αντέδρασε.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, έγινε προσπάθεια ανάνηψης αλλά δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει ο σφυγμός της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ενδείξεις ότι υπέστη ανακοπή. Ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα αποσαφηνίσει η νεκροψία νεκροτομή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πνιγμός στους Φούρνους Ικαρίας: Την Δευτέρα η κηδεία του 11χρονου
Εορταστικό ωράριο: Την Πέμπτη κάνει «πρεμιέρα» - Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα
01:00
Youth Pass: Ανοίγει η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε την αίτησή σας
00:30
ΗΠΑ και Ιράν ρίχνουν «γέφυρες» - Το κόστος του πολέμου... μειώνει βόμβες, απειλές και απαιτήσεις
23:56
Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο»
23:48