ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος οικογένειας Μιχάλη: Φοβάμαι τις προβοκατόρικες δηλώσεις

Δικηγόρος οικογένειας Μιχάλη: Φοβάμαι τις προβοκατόρικες δηλώσεις
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

«Δεν μπορεί ακόμα σύμφωνα με τη δικογραφία να αποδοθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας» δήλωσε ο Χρήστος Μαυρομάτης, δικηγόρος της οικογένειας του Μιχάλη Κατσουρή που έχασε τη ζωή του κατά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Το υλικό δεν είναι ικανό να οδηγήσει στο ποιος ή ποιοι ευθύνονται για τη δολοφονία του Μιχάλη» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ. Εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα «θα γίνει αυτή η αποδεικτική συμπλήρωση».

Οι αστυνομικοί δουλεύουν πάνω στο κομμάτι αυτό νυχθημερόν τόνισε.

Σε ό,τι αφορά το βίντεο στο οποίο εμανίζεται κάποιο άτομο να χτυπά τον Μιχάλη με ρόπαλο, διευκρίνισε ότι δεν το έχει δει. «Δεν έχουμε ακόμα πρόσβαση στο σύνολο της δικογραφίας ως οικογένεια διότι η κατηγορία είναι ακόμα κατ αγνώστων» είπε.

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του ότι «αν δεν έχουμε γρήγορα ασφαλή αποτελέσματα θα ξεκινήσει μια συζήτηση σε προβοκατόρικη λογική, ανάλογα με την σκοπιμότητα του καθενός».

«Οι μόνοι που ευνοούνται από την καθυστέρηση δικονομικά είναι οι κατηγορούμενοι» δήλωσε ο κ. Μαυρομάτης. «Θέλουμε αλήθειες, να δικαιωθεί ο Μιχάλης» κατέληξε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ