ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Γερμανίδα κατήγγειλε βιασμό - Ασκήθηκε δίωξη σε Τυνήσιο

Κως: Γερμανίδα κατήγγειλε βιασμό - Ασκήθηκε δίωξη σε Τυνήσιο
Eurokinissi

Ποινική δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 19χρονης Γερμανίδας άσκησε η Εισαγγελέας της Κω εις βάρος ενός 39χρονου Τυνήσιου, που αφέθηκε ελεύθερος.

Πιο συγκεκριμένα την 14η Αυγούστου 2023 η 19χρονη κατήγγειλε τον 39χρονο Τυνήσιο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της καθώς και σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για βιασμό, πράξεις που φέρεται να έλαβαν χώρα την 13η Αυγούστου 2023 και περί ώραν 23:30 στο Μαστιχάρι.

Ειδικότερα, ο 39χρονος δράστης, φέρεται να προέβη σε πράξεις γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της, εντός του αυτοκινήτου του, θωπεύοντας την σε σημεία του αριστερού της ποδιού, του μηρού και στα γεννητικά της όργανα, παρά τη θέληση της.

Εν συνεχεία, φέρεται να την μετέφερε σε δωμάτιο εντός ξενοδοχείου, την ονομασία του οποίου δεν θυμόταν να δηλώσει, οπού βρίσκονταν 3 άγνωστοι άνδρες, οι οποίοι αφού της πρόσφεραν ένα ποτό κι αυτή έχασε τις αισθήσεις της, ήλθαν σε επαφή μαζί της.

Κατόπιν, αξιοποίησης πληροφοριών, ο 39χρονος εντοπίστηκε και προσήχθη, αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την φερόμενη ως θύμα ως δράστης και συνελήφθη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ