ΕΛΛΑΔΑ

Σε ασφυκτικό κλοιό της ΕΛ.ΑΣ. ομάδα χούλιγκαν που ξέρει τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή

Σε ασφυκτικό κλοιό της ΕΛ.ΑΣ. ομάδα χούλιγκαν που ξέρει τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή
Εικόνες από κάμερες ασφαλείας

Έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από χούλιγκαν, οι οποίοι βρίσκονται στον μακρύ κατάλογο με τους οποίους στο παρελθόν έχει ασχοληθεί η ΕΛ.ΑΣ., έχει δημιουργήσει η ασφάλεια, προσπαθώντας να εντοπίσει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα εκείνα που γνωρίζουν τι έγινε το βράδυ της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή και ποιος ήταν αυτός που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Τα πρόσωπα αυτά είναι σεσημασμένα και οι αρχές εκτιμούν ότι από εκεί μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες και άρα να προχωρήσουν την έρευνα.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έλεγαν στο CNN Greece, ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, ενώ είναι πεπεισμένοι ότι τα κινητά τηλέφωνα των Κροατών έχουν στοιχεία που σχετίζονται με τη δολοφονία του Μιχάλη.

Και δεν είναι μόνο οι τηλεφωνικές κλήσεις πριν την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και οι κλήσεις και τα μηνύματα που έστειλαν οι χούλιγκαν όταν συνελήφθησαν μέχρι να φτάσουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και να τους κατασχεθούν τα κινητά.

Από τα πολεμοφόδια, οι αρχές έχουν εντοπίσει πάνω από 220 δείγματα DNA και συνεχίζεται η διαδικασία ταυτοποίησης με συγκεκριμένα πρόσωπα από τους συλληφθέντες.

Στη ΓΑΔΑ πάντως, όλες αυτές τις ημέρες φτάνουν διάφορες πληροφορίες πολιτών σχετικά με τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ στην αιματηρή επίθεση και τη δολοφονία του Μιχάλη και ερευνώνται όλες, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάτι αξιοσημείωτο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ