Ποινική δίωξη για πλημμέλημα στον οδηγό του βυτιοφόρου
Ανανεώθηκε:
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για εμπρησμό από αμέλεια ασκήθηκε στον οδηγό του βυτιοφόρου που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αθηνών-Κορίνθου.
Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε σε δίκη ενώ παράλληλα διέταξε έρευνα και για τον ιδιοκτήτη (νόμιμο εκπρόσωπο εταιρείας) του βυτιοφόρου για να διαπιστωθούν ενδεχόμενες ευθύνες του.
Εδικότερα, εκείνο που εξετάζεται είναι εάν είχε γίνει επαρκής συντήρηση του βυτιοφόρου και αυτό γιατί η φωτιά φαίνεται να προήλθε από μηχανολογική βλάβη καθώς το όχημα διέθετε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (ΚΤΕΟ κλπ).
Την ίδια ώρα, με παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις τυχόν ποινικές ευθύνες των αρμοδίων αρχών προκειμένου να εξακριβωθεί εάν προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαχείριση της κυκλοφορίας και την εξασφάλιση της προστασίας των οδηγών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά σε βυτιοφόρο: Οι πρώτες φωτογραφίες - Κανονικά η κυκλοφορία, συνελήφθη ο οδηγός
ΕΛ.ΑΣ. - Πυροσβεστική για βυτιοφόρο: «Ενεργήσαμε με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών»
SPONSORED
Στο «Legacy of Spies» ο Χιου Λόρι - Επιστρέφει στο κατασκοπικό σύμπαν του Τζον λε Καρέ
13:47
Παραγωγή βιοντίζελ από τηγανέλαιο - Το «πράσινο λάδι» πάει και στη Θεσσαλονίκη
13:41
Σαντορίνη: Ανήλικος οδηγούσε χωρίς άδεια μηχανή και παρέσυρε πεζό - Συνελήφθησαν οι γονείς του
13:37
Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα στον 37χρονο Παλαιστίνιο που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
13:33