Επεισόδιο με κατασκηνωτές στην Πάτρα: Προσπάθησαν να πάρουν όπλο αστυνομικού
Ένα άγριο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Πάτρας, όταν αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από κατασκηνωτές, έπειτα από κλήση που δέχτηκαν να πάνε σε εστιατόριο της Όθωνος Αμαλίας για απομάκρυνση ατόμων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το tempo24.news, ζητήθηκε άμεσα συνδρομή από το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ και στο σημείο έφτασαν άνδρες της Άμεσης Δράσης με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο άτομα.
Ο ένας από τους συλληφθέντες, επιχείρησε να πάρει το όπλο αστυνομικού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, ενώ όταν οι δράστες μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, έσπασαν την πόρτα του κτηρίου.
Και τα δύο άτομα συνελήφθησαν για επίθεση, αντίσταση, εξύβριση, απειλή κατά δημοσίων υπαλλήλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Παράλληλα, βεβαιώθηκαν κλήσεις για παραμονή-κατασκήνωση σε δημόσιο χώρο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εύβοια: Προσπάθησε να σκοτώσει τον πατέρα του με καλέμι
Χαλκίδα: Ανήλικοι παρέσυραν γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι
Κυρώθηκε η νέα συμφωνία με τη Hellenic Train: Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ, νέα τρένα, αυστηρές ρήτρες
20:36
Απάτη high teck: Υπέκλεπταν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό σε πορτ μπαγκάζ
20:27
Πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο, μετά από προειδοποίηση για εκκένωση χωριού
20:18
28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών - Όταν η αποκάλυψη αποκτά νέα φωνή και επικίνδυνο βάθος
20:10