Ζάκυνθος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Τσιλιβί
Ανανεώθηκε:
Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Τσιλιβί, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν σπίτια, τουριστικές επιχειρήσεις και να ζητηθεί εκκένωση της περιοχής.
Με το πρώτο φως της ημέρας η εικόνα της πυρκαγιάς είναι πολύ καλύτερη, με τους πυροσβέστες, οι οποίοι έδιναν μάχη με τις φλόγες καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας, να έχουν οριοθετήσει την μεγάλη πυρκαγιά και να μένουν στο σημείο για τυχόν αναζωπυρώσεις.
Στην κατάσβεση πήραν μέρος 23 πυροσβέστες και 10 οχήματα, ενώ τα εναέρια μέσα ήταν 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο. Αργά χθες βράδυ ήρθαν ακτοπλοϊκώς 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 4 οχήματα.
Η πυρκαγιά χθές αργά το βράδυ έφθασε πολύ κοντά στα πρώτα σπίτια του χωριού Τσιλιβί αλλά χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αποφευχθήκαν τα χειρότερα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ζάκυνθος: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά σε Τσιλιβί και Ακρωτήρι
Δήμος Αθηναίων: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 534 προσλήψεις - Στην καθαριότητα σχολείων
04:00
Φορολογικές Δηλώσεις: Έως πότε υποβάλλονται - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
03:00
Τι κερδίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις από τις τρεις μεγάλες αλλαγές του ασφαλιστικού
02:00
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Διευρύνονται τα κριτήρια του προγράμματος για τις κλειστές κατοικίες
01:00