Πάρος -«Κίνημα της πετσέτας»: Στο αυτόφωρο επτά επιχειρηματίες για αυθαιρεσίες σε παραλίες
Οι τοπικές Αρχές της Πάρου προέβησαν στη σύλληψη επτά ιδιοκτητών επιχειρήσεων, οι οποίες παραβίαζαν τον νόμο περί αιγιαλού και παραλίας.
Οι συλλήψεις έγιναν μετά από από ελέγχους που διεξάγουν η Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου και η Ελληνική Αστυνομία (Α.Τ. Πάρου) στις παραλίες της Πάρου για τον εντοπισμό αυθαιρεσιών και καταχρήσεων, μετά από καταγγελίες από το λεγόμενο «Κίνημα της πετσέτας», τις κινητοποιήσεις των πολιτών δηλαδή για ελέυθεριες παραλίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παριανός Τύπος» το Σάββατο 19/8, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επτά επιχειρηματίες, αγορανομικοί υπεύθυνοι επιχειρήσεων, οι οποίοι και παραπέμπονται να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία για αυθαιρεσίες και κατάληψη δημόσιου χώρου στον αιγιαλό και σε παραλίες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ξαναβγάζουν ξαπλώστρες, διώχνουν πολίτες: Τι λένε στο CNN Greece μέλη του «κινήματος της πετσέτας»
Παραλίες: Από το «κίνημα της πετσέτας» στο κυβερνητικό «κυνήγι της ξαπλώστρας»
Το «Κίνημα της πετσέτας» έφτασε και στη Θάσο - Φουντώνουν οι αντιδράσεις
Το «Κίνημα της πετσέτας» εξαπλώνεται - Όργιο παρανομίας στα νησιά
ΝΔ για τον θάνατο Παπαδόγγονα: Άξιος εκπρόσωπος μιας γενιάς που υπηρέτησε την Ελλάδα
11:05
Μητσοτάκης για Emily in Paris: Μπορεί και «in Athens» - Ίσως η έκτη σεζόν να επιφυλάσσει εκπλήξεις
11:00
Τα 11 μεγάλα έργα στο επενδυτικό πλάνο του ΑΔΜΗΕ: Διασυνδέσεις ύψους 7,8 δισ. ευρώ
11:00
Οι 10 καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες που φέτος γίνονται 100 ετών
10:50