Πάρος -«Κίνημα της πετσέτας»: Στο αυτόφωρο επτά επιχειρηματίες για αυθαιρεσίες σε παραλίες
Οι τοπικές Αρχές της Πάρου προέβησαν στη σύλληψη επτά ιδιοκτητών επιχειρήσεων, οι οποίες παραβίαζαν τον νόμο περί αιγιαλού και παραλίας.
Οι συλλήψεις έγιναν μετά από από ελέγχους που διεξάγουν η Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου και η Ελληνική Αστυνομία (Α.Τ. Πάρου) στις παραλίες της Πάρου για τον εντοπισμό αυθαιρεσιών και καταχρήσεων, μετά από καταγγελίες από το λεγόμενο «Κίνημα της πετσέτας», τις κινητοποιήσεις των πολιτών δηλαδή για ελέυθεριες παραλίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παριανός Τύπος» το Σάββατο 19/8, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επτά επιχειρηματίες, αγορανομικοί υπεύθυνοι επιχειρήσεων, οι οποίοι και παραπέμπονται να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία για αυθαιρεσίες και κατάληψη δημόσιου χώρου στον αιγιαλό και σε παραλίες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ξαναβγάζουν ξαπλώστρες, διώχνουν πολίτες: Τι λένε στο CNN Greece μέλη του «κινήματος της πετσέτας»
Παραλίες: Από το «κίνημα της πετσέτας» στο κυβερνητικό «κυνήγι της ξαπλώστρας»
Το «Κίνημα της πετσέτας» έφτασε και στη Θάσο - Φουντώνουν οι αντιδράσεις
Το «Κίνημα της πετσέτας» εξαπλώνεται - Όργιο παρανομίας στα νησιά
Ιράν: «Τυχόν παρέμβαση των ΗΠΑ κινδυνεύει να αποσταθεροποιήσει την περιοχή»
13:45
ΕΛΣΤΑΤ: Υποχώρησε στο 8,2% η ανεργία τον Νοέμβριο
13:36
Γονείς για δεύτερη φορά ο ηθοποιός Τομ Χίντλστον και η σύζυγός του Ζάουι Άστον
13:27
Διπλωματικές πηγές: Η Ελλάδα έτοιμη να υποδεχτεί εγκαυματίες από την τραγωδία στο Κραν Μοντανά
13:20