Τραγικό τροχαίο στην παραλιακή: Νεκρός ΑμεΑ που κινούνταν με αμαξίδιο και παρασύρθηκε από ΙΧ
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ της Κυριακής (20/8) στo 32ο χιλ, Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου.
ΙΧ αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, συγκρούστηκε με έναν 40χρονο, ο οποίος κινούνταν με ηλεκτρικό αμαξίδιο, στο ύψος γνωστού νυχτερινού κέντρου, στη Βάρκιζα.
Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του άτυχου ΑμεΑ, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Νεκρά ανασύρθηκαν και τα δύο σκυλάκια που είχε μαζί του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, ενώ η τροχαία ερευνά το ενδεχόμενο να πραγματοποιούνταν κόντρες ταχύτητας.
ΚΟΣΜΟΣ
Η Κίνα κατασκεύασε μαγνήτη 700.000 φορές ισχυρότερο από το μαγνητικό πεδίο της Γης
09:22
ΚΟΣΜΟΣ
Έντονες πιέσεις στον Στάρμερ να παραιτηθεί για το σκάνδαλο Μάντελσον - Κρίσιμες διαβουλεύσεις
09:16
ΚΟΣΜΟΣ
Πόλεμος στο Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα
09:11
ΕΛΛΑΔΑ
Ευρυτανία: Πώς ο 59χρονος οδηγός έπεσε σε γκρεμό 300 μέτρων - Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο, ψάχνουν και για άλλους επιβαίνοντες (pics&vid)
09:02
ΚΟΣΜΟΣ