Κάτοικος Πάρνηθας: «Έχτιζα το σπίτι 30 χρόνια, τώρα που να πάω;»
Ανανεώθηκε:
Τις «πληγές» τους από τη φωτιά μετράνε οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι, ανάμεσά τους και ο κ. Κλεάνθης, το σπίτι του οποίου έγινε στάχτη από την πύρινη λαίλαπα.
«Ήμουν οικοδόμος. Αυτό το σπίτι το έχτισα πέτρα, πέτρα με τα χέρια μου. 30 χρόνια το έφτιαχνα (...) Τώρα που να πάμε; Τι να κάνουμε;», δήλωσε στο MEGA.
«Θέλω να έρθω σε επαφή με την πολιτεία και το κράτος να μου πουν τι να κάνω», πρόσθεσε.
Ερωτώμενος εάν οι αρμόδιοι φορείς έχουν μεταβεί στην περιοχή για αυτοψία ανέφερε ότι «ήρθαν, έκαναν καταγραφή και το έβγαλαν κόκκινο».
« Το 1979 είδα αυτό τον υπέροχο χώρο και με μαγνήτισε. Τα χέρια μου ήταν βαμβάκι, ήρθα και πήρα αυτή τη γη. Την έσκαβα με τα χέρια μου, γιατί δεν ήταν νόμιμο, ήταν παράνομος ο χώρος, αλλά το όνειρό μου ήταν να φτιάξω ένα σπίτι, γιατί μεγάλωσα με πέντε αδέρφια σε ένα δωμάτιο», σημείωσε.
Ο κ. Κλεάνθης πλέον φιλοξενείται στο σπίτι της αδερφής του, καθώς το σπίτι του κρίθηκε μη κατοικήσιμο από την καταγραφή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στην Πάρνηθα: Ξεκινούν αυτοψίες και καταγραφές πυρόπληκτων κτηρίων στο δήμο Αχαρνών
SPONSORED
Παγκόσμια ανησυχία από την έξαρση σπάνιου στελέχους του Εμπόλα στο ΛΔ Κογκό
18:27
Τουρκία: Πέθανε ο αδερφός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου που είχε δεχθεί πυροβολισμό
18:18
UKMTO: Ποιο είναι το κέντρο που καλούν τα πλοία που δέχονται επίθεση στο Ορμούζ
18:09
Μέση Ανατολή: Στην κεντρική επιτροπή της Φατάχ εξελέγη ο μεγαλύτερος γιος του Μαχμούντ Αμπάς
17:57