ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Δημητριάδης

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Δημητριάδης
Eurokinissi

Πέθανε σήμερα Σάββατο, ο δημοσιογράφος Παύλος Δημητριάδης.

Ο Παύλος Δημητριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 12 Μαϊου 1959. Ηταν εκδότης και διευθυντής της επιχειρηματικής εφημερίδας DEAL News. Υπήρξε επίσης εκδότης και διευθυντής των εφημερίδων Espresso και PRESS Time.

Σπούδασε δημοσιογραφία και ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στην εφημερίδα Απογευματινή, όπου υπηρέτησε για 20 χρόνια το ελεύθερο ρεπορτάζ, καλύπτοντας μεγάλα γεγονότα, όπως η πτώση του καθεστώτος Τσαουσέσκου στη Ρουμανία, ενώ έκανε συνεντεύξεις δεκάδων προσωπικοτήτων της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής. Συνεργάστηκε με δεκάδες εφημερίδες και περιοδικά, όπως το Έθνος, η Καθημερινή, ο Θησαυρός και το Εμπρός. Στην ΕΡΤ παρουσίαζε την εκπομπή 2 ρεπόρτερς 1 θέμα. Στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 παρουσίαζε την εκπομπή "Ελλάδα SOS". Έγραψε το βιβλίο Ρουμανία, η εξέγερση ενός λαού.

Η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την είδηση της απώλειας του κ. Δημητριάδη, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του συναδέλφου.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει το θάνατο του συναδέλφου Παύλου Δημητριάδη» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ