Κρήτη: Γυναίκα λιποθύμησε στην ουρά για νέα ταυτότητα - Φοβήθηκε μην χάσει τη θέση της
Το αδιαχώρητο καταγράφεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου στην Κρήτη, καθώς δεκάδες πολίτες πηγαίνουν καθημερινά για να προλάβουν να βγάλουν νέα ταυτότητα.
Μάλιστα, σήμερα (28/08) μία γυναίκα την ώρα που περίμενε στην ουρά έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων.
Οι αστυνομικοί την έβαλαν σε ένα σκιερό μέρος και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες αφού πήγαν στο σημείο της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.
Ωστόσο, η γυναίκα αφού συνήλθε πλήρως αρνήθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να ξαναπιάσει θέση στην ουρά για να βγάλει την ταυτότητά της.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost.gr, καθημερινά μπορούν να εξυπηρετηθούν 50 περίπου πολίτες με αποτέλεσμα αρκετοί να πηγαίνουν από το βράδυ στο Μέγαρο και να κοιμούνται στο αμάξι για να ξυπνήσουν πρωί – πρωί και να πάρουν θέση ώστε να προλάβουν να βγάλουν ταυτότητα.
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49