ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στην Πανόρμου: Το παρελθόν του ενός τραυματία ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για να φθάσει στον δράστη

Πυροβολισμοί στην Πανόρμου: Το παρελθόν του ενός τραυματία ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για να φθάσει στον δράστη
EUROKINISSI

Το παρελθόν του ενός από τους δύο τραυματίες ερευνούν οι αστυνομικοί για να φτάσουν στον ένοπλο που άνοιξε πυρ έξω από σχολείο στην Πανόρμου το βράδυ της Κυριακής.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ένας 32χρονος με καταγωγή από την Αλβανία και μια 20χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 32χρονος Αλβανός είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και έδινε το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης ενώ η 20χρονη δεν συνδέεται μαζί του και φαίνεται πως περνούσε τυχαία από το σημείο. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς, δεν γνωρίζει τον 32χρονο, περνούσε από το σημείο και συγκεκριμένα από ένα πάρκο στη συμβολή της Πανόρμου με την οδό Λαρίσης, όταν δέχτηκε βλήμα από εξοστρακισμό.

Γι' αυτό και οι αστυνομικοί ερευνούν το ποινικό παρελθόν του 32χρονου προκειμένου να καταλήξουν εάν τελικά οι πυροβολισμοί είχαν ως στόχο εκείνον είτε και ο ίδιος αλλά και η 20χρονη τραυματίες τραυματίστηκαν από αδέσποτες σφαίρες.

Το περιστατικό συνέβη έξω από το 16ο Λύκειο Αθηνών, στην Πανόρμου.

Η κοπέλα και το αγόρι, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ