Χανιά: Ξεκίνησε η απολογία του 53χρονου αξιωματικού της Αστυνομίας
Ανανεώθηκε:
Στις 8.30 το πρωί πέρασε εκ νέου σήμερα το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ο 53χρονος αξιωματικός της αστυνομίας στον οποίο απαγγέλθηκαν την περασμένη Παρασκευή κατηγορίες για δωροδοκία και εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος.
Ο 53χρονος είχε ζητήσει χθες προθεσμία για να απολογηθεί, αφού δεν είχε προλάβει να ετοιμάσει την απολογία του επικαλούμενος την Κυριακή πρόβλημα υγείας οπότε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο στα Χανιά, όπου του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Οι γιατροί αποφάνθηκαν τότε ότι δε χρήζει νοσηλείας και έτσι γύρισε στα κρατητήρια.
Επιπλέον και ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της οποίας ο 53χρονος ήταν πρόεδρος, προχώρησε στην διαγραφή του και κίνησε τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του κάνοντας μάλιστα λόγο σε ανακοίνωση της, για προσβολή, που θίγει το κύρος της Ένωσης, ενώ καταδίκασε και τις φερόμενες πράξεις του 53χρονου.
Υπενθυμίζεται πως χθες την πόρτα του ανακριτή πέρασε ο γιός του 53χρονου που υπηρετεί ως ειδικός φρουρός, ο οποίος απολογήθηκε επι δυο ώρες και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου του από την χώρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυροβολισμοί τη νύχτα σε Άγιο Παντελεήμονα και Αχαρνές - Δύο τραυματίες
Αλεξανδρούπολη: Στην Ασφάλεια με τον δικηγόρο του εμφανίστηκε ο άνδρας που αναζητούσε η αστυνομία
SPONSORED
Ανακάλυψη στη Σκωτία: Τεχνητό νησί αρχαιότερο από το Stonehenge κρύβει μυστικά 5.000 ετών
10:17
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του κληρονομικού δικαίου – Τι προβλέπει
10:04
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Πάνω από 60.000 αστυνομικοί έλεγχοι και 109 συλλήψεις από τον Οκτώβριο
09:55
Μίνι καλοκαίρι στην Αθήνα: Στους 30 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη - Η πρόγνωση Κολυδά και οι θερμοκρασίες μέχρι τις 21 Μαϊου
09:45