ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Τα πιθανά αίτια θανάτου της 22χρονης Βρετανίδας τουρίστριας - Ήταν αστυνομικός

Κέρκυρα: Τα πιθανά αίτια θανάτου της 22χρονης Βρετανίδας τουρίστριας - Ήταν αστυνομικός
Η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου της 22χρονης Βρετανίδας τουρίστριας στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα που έχει γίνει αντικείμενο ερευνών από τις Αρχές. 

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα kerkyrasimera.gr αναφέρουν ότι έχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Όπως διαπιστώθηκε, η νεαρή γυναίκα έφερε χτύπημα στο κεφάλι συνεπεία της πτώσης της. Η κοπέλα φαίνεται πως άρχισε τότε να αιμορραγεί, ενώ έμεινε για ώρες χωρίς τις αισθήσεις της σε παράδρομο κεντρικού δρόμου, έως το πρωί της Παρασκευής όταν και εντοπίστηκε από περαστικούς.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 22χρονη έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο, κλιμάκιο της Ασφάλειας, του Εγκληματολογικού αλλά και ιατροδικαστής, ο οποίος προχώρησε σε μία πρώτη αυτοψία.

Η αιτία θανάτου της 22χρονης αναμένεται να προσδιοριστεί από την νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη ήταν αστυνομικός που υπηρετούσε στο Λονδίνο και ήταν μόλις η πρώτη ημέρα διακοπών της στο νησί μαζί με μία ομοεθνή της φίλη και συνάδελφο.

Το βράδυ είχαν βγει μαζί έξω για να διασκεδάσουν και κάποια στιγμή αποχώρησε πρώτη η φίλη της και γύρισε μόνη της στο ξενοδοχείο της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ