Ηράκλειο: Στο μικροσκόπιο των αρχών ιερέας - Βρέθηκαν στην κατοχή του χιλιάδες ευρώ και εικόνες
Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται ιερέας σε ενορία του Ηρακλείου, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του παλαιές εικόνες που δεν ήταν καταγεγραμμένες, χιλιάδες ευρώ.
Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, πριν από λίγους μήνες είχαν πληροφορίες περί «περίεργων δεμάτων που λάμβανε κυρίως μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφορών» και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα, τόσο στο ναό όπου είναι εφημέριος, όσο και στο σπίτι του.
Στο ναό εντοπίστηκαν εικόνες που δεν ήταν καταγεγραμμένες και κατασχέθηκαν, προκειμένου να ερευνηθεί αν εμπίπτουν στο νόμο περί αρχαιοτήτων.
Παράλληλα, στο σπίτι του ιερέα βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, της τάξεως των 150 - 170 χιλιάδων ευρώ. Τα χρήματα, όπως αναφέρεται, εντοπίστηκαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία, ακόμη και μέσα σε κατσαρόλες και τάπερ φαγητού!
Οι εικόνες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εξετάστηκαν από ειδικούς επιστήμονες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, οι οποίοι και αποφάνθηκαν ότι όντως είναι πολύ παλιές. Πλέον ερευνάται το πώς βρέθηκαν αυτές στην εκκλησία του συγκεκριμένου ιερέα αλλά και η προέλευση των μετρητών που ήταν κρυμμένα στο σπίτι του.
Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία και αναμένονται εξελίξεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κέρκυρα: Τα πιθανά αίτια θανάτου της 22χρονης Βρετανίδας τουρίστριας - Ήταν αστυνομικός
Πλατεία Κλαυθμώνος: 100 νέες θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ
Ιταλία: Εξήντα τέσσερις διασωθέντες από ναυάγιο στη Λαμπεντούζα - Αγνοείται 2χρονο αγόρι
11:29
Ο Ισημερινός ξεκινά 15μερη επιχείρηση κατά της διακίνησης ναρκωτικών με υποστήριξη των ΗΠΑ
11:21
Παραμένει στα ύψη του πετρέλαιο - Στα 105 δολάρια/βαρέλι το Brent
11:13
Απεργία διαρκείας από αύριο για τους οδηγούς ταξί όλης της χώρας - Συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή
11:11