Χανιά: Οδηγός πέθανε από ανακοπή καρδιάς στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου
Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (1/9) στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου κοντά στις Βρύσες Αποκορώνου.
Όπως αναφέρει το flashnews.gr αναφέρει ότι σε σημείο του ΒΟΑΚ αστυνομικοί σταματούσαν διερχόμενους οδηγούς στο πλαίσιο γενικών ελέγχων για παραβάσεις.
Κάποια στιγμή έκαναν νεύμα και σε έναν οδηγό, ο οποίος μόλις πλησίασε στο μπλόκο έχασε τις αισθήσεις του, από ανακοπή καρδιάς.
Οι αστυνομικοί κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες να επαναφέρουν τον 60χρονο, κάνοντας και ΚΑΡΠΑ, αλλά δυστυχώς ο άτυχος οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή.
Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν την σορό του στο Νοσοκομείο Χανίων για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στον ΒΟΑΚ του Ηρακλείου
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Νεκρός ηλικιωμένος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
Σε ποιους νέους κλάδους επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
01:00
ΧΡΗΜΑ
Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 5 Iουνίου
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Το Μαυροβούνιο απέλασε 87 Σέρβους ως «απειλή για την ασφάλεια» ενόψει τις Συνόδου ΕΕ-Δ. Βαλκανίων
23:56
ΕΛΛΑΔΑ
Πιλοτικό πρόγραμμα «κλιματικής θωράκισης» στο Νοσοκομείο Νίκαιας από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
23:45
CULTURE