Βόλος: Διανομέας πήγε να παραδώσει παραγγελία και του έκλεψαν το μηχανάκι
Ένας 35χρονος διανομέας φαγητού, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr που εργάζεται σε πιτσαρία της πόλης, εκτελούσε παραγγελία, όταν έφτασε σε πολυκατοικία επι των οδών Κωνσταντά και Βασσάνη.
Στάθμευσε το μηχανάκι του στην άκρη του δρόμου και ανέβηκε σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου για να παραδώσει την πίτσα στους πελάτες.
Παρότι, δεν έκανε περισσότερα από τρία λεπτά, μόλις κατέβηκε διαπίστωσε ότι το μηχανάκι του είχε κάνει φτερά!
Το απίστευτο είναι ότι η κλοπή σημειώθηκε σε χρόνο ρεκόρ, ενώ το μηχανάκι είχε κουμπωμένο και το κουτί που βάζουν μέσα τα διαφορά διανεμόμενα είδη οι άνθρωποι που εκτελούν τις παραγγελίες.
Το περιστατικό δηλώθηκε στην Αστυνομία, η οποία έρευνα και βιντεοληπτικό υλικό στην περιοχή για να διαπιστώσει την ταυτότητα του δράστη.
Ο νεαρός άνδρας απευθύνει έκκληση σε όποιον δει κάτι, να ειδοποιήσει τις Αρχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο διανομέας που γρονθοκόπησε και σκότωσε τον 50χρονο
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 50χρονος μετά από διαμάχη και ξυλοδαρμό από 27χρονο διανομέα
Τουρκία: Συνελήφθη ακαδημαϊκός σε επιχειρήσεις πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
23:41
Πλήγματα των ΗΠΑ στα Στενά του Ορμούζ - Έκρηξη στην περιοχή Σιρίκ στο Ιράν
23:39
Έργα αντιπλημμυρικής και αντιδιαβρωτικής θωράκισης στον Δήμο Σαρωνικού
23:32
Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: «Δεν ήθελα να προσβάλλω τη μνήμη της» λέει η σύντροφος του δράστη
23:21