Μία σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια για τη φωτιά στο Στεφάνι Κορινθίας
Στη σύλληψη ενός άνδρα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας προχώρησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, ως υπαίτιου πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε δασική έκταση, στην περιοχή Στεφάνι Κορινθίας.
Για το ανωτέρω περιστατικό, όπως αναφέρει το korinthostv.gr ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.
Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι (2/9) στην περιοχή Στεφάνι Κορινθίας επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, εννιά οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Επίσης υπήρξε συνδρομή Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ. Χάρη στην άμεση κινητοποίησή τους αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στον Έβρο: Μικρή «ανάσα» για τη Λευκίμμη - Σε συναγερμό πολλές περιοχές την Κυριακή
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στον Έβρο: Στο νοσοκομείο ο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων
ΚΟΣΜΟΣ
Λιβύη: Εισσαγελική έρευνα για τη δολοφονία του γιου του Καντάφι
22:45
ΕΛΛΑΔΑ
Σοβαρό τροχαίο στον Σκαραμαγκά: ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο - Βαριά τραυματίας ο οδηγός
22:39
ΚΟΣΜΟΣ
Δεξαμενόπλοιο που σχετίζεται με την Κούβα ολοκλήρωσε τη φόρτωση φορτίου βενζίνης στη Βενεζουέλα
22:36
ΚΟΣΜΟΣ
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΟΜΑΝ: ΗΠΑ - Ιράν: Η σκληρή στάση της Τεχεράνης και η αβεβαιότητα για το στρατηγικό σχέδιο του Τραμπ
22:27
ΚΟΣΜΟΣ