Έβρος: Διακινητές «πανηγυρίζουν» στα social ενώ οδηγούν μετανάστες μέσα από τα καμένα
Απίστευτο είναι το θράσος των διακινητών στον Έβρο οι οποίοι συνεχίζουν όχι μόνο να φέρνουν στην Ελλάδα μετανάστες, ακόμη και μέσα από τα καμένα, αλλά δεν υπερηφανεύονται για τη δράση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε βίντεο που παρουσίασε το OPEN, διακινητές ανεβάζουν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το «κατόρθωμά» τους, να περνάνε, δηλαδή, τους μετανάστες σε ελληνικό έδαφος, μέσα από τις στάχτες ενώ αναρτούν και αναλυτικούς χάρτες των σημείων από τα οποία κινούνται παράνομα.
Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός όταν είχε αναφερθεί την περασμένη εβδομάδα στον θάνατο των μεταναστών στο δάσος της Δαδιάς, είχε εξηγήσει ότι οι σοροί εντοπίστηκαν στα περάσματα που χρησιμοποιούν οι διακινητές μεταναστών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μεταναστευτικό: Τέσσερις νέες συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη
Λιμενικό: Περισυνέλεξε 203 μετανάστες σε Μυτιλήνη, Σέριφο και Σάμο
Κομοτηνή: Συνελήφθησαν επτά διακινητές για προώθηση μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη
FT: Κατά 50% υψηλότερη η αμοιβή της Κριστίν Λαγκάρντ από αυτή που αποκάλυψε η ΕΚΤ
20:25
Απετράπη επίθεση την Πρωτοχρονιά στις ΗΠΑ - Το χειρόγραφο σημείωμα στο σπίτι 18χρονου
20:15
Συναγερμός στη Ρουμανία: Εθεάθησαν ρωσικά drones - Απογειώθηκαν F-16
20:04
Στις 6 Ιανουαρίου η Σύνοδος κορυφής στο Παρίσι για την Ουκρανία: «Παρών» ο Κυριάκος Μητσοτάκης
19:55