Κακοκαιρία Daniel: Κίνδυνος υπερχείλισης του χείμαρρου Κραυσίδωνα στο Βόλο
Ανανεώθηκε:
Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός στον Βόλο αλλά και την ευρύτερη περιοχή με τις Αρχές της πρωτεύουσας της Μαγνησίας να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την πρωτοφανή κακοκαιρία. Λόγω της έντονης βροχής υπάρχει μεγάλη ανησυχία για υπερχείλιση του χείμαρρου Κραυσίδωνα στο Βόλο.
Στον Βόλο καταφθάνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα προς ενίσχυση των ήδη μεγάλων δυνάμεων του Βόλου τόσο με στελέχη όσο και με οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Έχουν γίνει περισσότερες από 120 αντλήσεις υδάτων από μονοκατοικίες και υπόγεια που πλημμύρισαν μέχρι τις 10.30 το πρωί.
Η κακοκαιρία παρουσιάζει επιδείνωση με μεγάλες ποσότητες νερού από τη συνεχή βροχόπτωση και ασταμάτητους κεραυνούς που συγκλονίζουν την περιοχή από τη νύχτα .
Μεγάλη ανησυχία υπάρχει για τον χείμαρρο Κραυσίδωνα που βρίσκεται στα όριά του. Διασχίζει πυκνοκατοικημένες συνοικίες στον Βόλο σε μήκος πολλών χιλιομέτρων και το ύψος του νερού ξεπερνά πλέον τα 3 μέτρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Βόλο - Νέο μήνυμα του 112
Κακοκαιρία Daniel: Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στο Βόλο – Απαγόρευση κυκλοφορίας από την ΕΛ.ΑΣ.
Σε ισχύ το πασχαλινό εορταστικό ωράριο - Πώς θα λειτουργήσουν στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
00:30
Ιράν και ΗΠΑ δίνουν «ραντεβού» στην... κόλαση - Το Ισραήλ ετοιμάζει ενεργειακό χτύπημα στην Τεχεράνη
23:56
Έκκληση της οικογένειας της Βιρτζίνια Τζιούφρε στον βασιλιά Κάρολο να συναντήσει θύματα του Έπσταϊν
23:50