Κακοκαιρία Daniel: Κίνδυνος υπερχείλισης του χείμαρρου Κραυσίδωνα στο Βόλο
Ανανεώθηκε:
Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός στον Βόλο αλλά και την ευρύτερη περιοχή με τις Αρχές της πρωτεύουσας της Μαγνησίας να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την πρωτοφανή κακοκαιρία. Λόγω της έντονης βροχής υπάρχει μεγάλη ανησυχία για υπερχείλιση του χείμαρρου Κραυσίδωνα στο Βόλο.
Στον Βόλο καταφθάνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα προς ενίσχυση των ήδη μεγάλων δυνάμεων του Βόλου τόσο με στελέχη όσο και με οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Έχουν γίνει περισσότερες από 120 αντλήσεις υδάτων από μονοκατοικίες και υπόγεια που πλημμύρισαν μέχρι τις 10.30 το πρωί.
Η κακοκαιρία παρουσιάζει επιδείνωση με μεγάλες ποσότητες νερού από τη συνεχή βροχόπτωση και ασταμάτητους κεραυνούς που συγκλονίζουν την περιοχή από τη νύχτα .
Μεγάλη ανησυχία υπάρχει για τον χείμαρρο Κραυσίδωνα που βρίσκεται στα όριά του. Διασχίζει πυκνοκατοικημένες συνοικίες στον Βόλο σε μήκος πολλών χιλιομέτρων και το ύψος του νερού ξεπερνά πλέον τα 3 μέτρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Βόλο - Νέο μήνυμα του 112
Κακοκαιρία Daniel: Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στο Βόλο – Απαγόρευση κυκλοφορίας από την ΕΛ.ΑΣ.
Να μην επιτεθεί ακόμα στο Ιράν ζητούν από τον Τραμπ Ισραηλινοί και Άραβες
18:07
Πέθανε ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Αγάπιος Παπανεοφύτου - Η ανακοίνωση του ΚΚΕ
17:58
Για πρώτη φορά έπειτα από 50 και πλέον χρόνια οι ΗΠΑ κατέγραψαν το 2025 αρνητική καθαρή μετανάστευση
17:47
Λύκος περπατάει ανάμεσα σε σπίτια στο Χαϊδάρι: Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες(vid)
17:37