Θεσσαλία: Αναστέλλονται πλειστηριασμοί και κατασχέσεις λόγω των καταστροφών
Λίγες ημέρες μετά την απόφαση αναστολής λειτουργίας των Δικαστηρίων και Εισαγγελιών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών της κακοκαιρίας Daniel, το Σάββατο 9/9 ανακοινώθηκε και η αναστολή πλειστηριασμών και κατασχέσεων στις πληγείσες περιοχές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης:
«Σε συνέχεια της Υπουργικής απόφασης με την οποία ρυθμίζονται τα ζητήματα αναστολής λειτουργίας των Δικαστηρίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Κυβέρνηση προχωρά άμεσα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αναστολή όλων των πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης (πλειστηριασμών, κατασχέσεων κλπ) στην ίδια Περιφέρεια, από την 7η Σεπτεμβρίου 2023.
Εκδόθηκαν επίσης σήμερα δύο ΚΥΑ για τη ρύθμιση δικονομικών θεμάτων από την αναστολή λειτουργίας των Δικαστηρίων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πλημμύρες στη Θεσσαλία: Επισήμως επτά οι αγνοούμενοι - Συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης
Κακοκαιρία Daniel: Απεγκλωβίστηκαν 58 άτομα από την παραλία Χορευτό στη Μαγνησία
Εκατόμβες νεκρών στο Λίβανο από τις ισραηλινές επιθέσεις - Το Ιράν απειλεί να μην προσέλθει στις συνομιλίες στο Πακιστάν
20:00
Συναγερμός στη Λακωνία: Φωτιά σε δασική έκταση στον Πάρνωνα (pic)
19:56
Fuel Pass: Στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι πρώτες ψηφιακές κάρτες και καταθέσεις
19:50
Τραμπ για Ιράν: «Θα συζητήσουμε τα σημεία της συμφωνίας κεκλεισμένων των θυρών»
19:44