ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις νεκροί από την σύγκρουση λεωφορείου με δύο οχήματα στους Ευζώνους

Τρεις νεκροί από την σύγκρουση λεωφορείου με δύο οχήματα στους Ευζώνους
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Τραγικός είναι ο απολογισμός του τροχαίου που συνέβη στην Εθνική Οδό, λίγο πριν τους Ευζώνους, στο ύψος του Δήμου Παιονίας, στο Κιλκίς. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο ΙΧ

Γύρω στις 6.30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την εκτροπή του λεωφορείου και ανατροπή του σε παρακείμενο της οδού κανάλι βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και αυτοκίνητο που ακολουθούσε στην κατεύθυνση προς Ευζώνους.

Από το πρώτο ΙΧ ανασύρθηκαν 3 άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους και ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο, ενώ δεν τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες στο δεύτερο ΙΧ.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 81 άτομα, εκ των οποίων τα 23 μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία -τα 18 Κιλκίς και πέντε στο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Το τροχαίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες. Στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν 78 Σέρβοι τουρίστες, από τους οποίους 20 είναι τραυματίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ