Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Μέτρα στήριξης των πληγέντων των τελευταίων δύο μηνών
Ανανεώθηκε:
Τη στήριξή τους με κάθε πρόσφορο τρόπο προς τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα των τελευταίων δύο μηνών, ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ).
Ειδικότερα σε σημερινή ανακοίνωση της ΕΕΤ που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της αναφέρεται ότι:
«Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, σε συνέχεια και της από 25 Ιουλίου 2023 ανακοινώσεώς της (μετά τις πυρκαγιές), γνωστοποιεί ότι οι τράπεζες – μέλη της θα στηρίξουν και πάλι, με κάθε πρόσφορο τρόπο, επιχειρήσεις και νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα των τελευταίων δύο μηνών.
Τα μέτρα θα εξειδικευτούν άμεσα από την ΕΕΤ και κάθε μέλος χωριστά.
Πολίτες και επιχειρήσεις, που επιθυμούν να υποβάλουν επείγοντα αιτήματα ιδίως σε σχέση με την εξυπηρέτηση των δανειακών τους υποχρεώσεων, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τις τράπεζες συνεργασίας τους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία Daniel: Στους 12 οι νεκροί – Drone εντόπισε 56χρονο αγνοούμενο στην Καρδίτσα
Κακοκαιρία Daniel: Μάχη από τους διασώστες - Οι κίνδυνοι από τα λιμνάζοντα νερά
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
Πέντε συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο με παράσυρση πεζής
23:40