Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Μέτρα στήριξης των πληγέντων των δύο τελευταίων μηνών
Τη στήριξή τους με κάθε πρόσφορο τρόπο προς τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα των τελευταίων δύο μηνών, ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ).
Ειδικότερα σε σημερινή ανακοίνωση της ΕΕΤ που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της αναφέρεται ότι:
«Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, σε συνέχεια και της από 25 Ιουλίου 2023 ανακοινώσεώς της (μετά τις πυρκαγιές), γνωστοποιεί ότι οι τράπεζες – μέλη της θα στηρίξουν και πάλι, με κάθε πρόσφορο τρόπο, επιχειρήσεις και νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα των τελευταίων δύο μηνών.
Τα μέτρα θα εξειδικευτούν άμεσα από την ΕΕΤ και κάθε μέλος χωριστά.
Πολίτες και επιχειρήσεις, που επιθυμούν να υποβάλουν επείγοντα αιτήματα ιδίως σε σχέση με την εξυπηρέτηση των δανειακών τους υποχρεώσεων, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τις τράπεζες συνεργασίας τους».
Σούπερ μάρκετ: Αλλαγές στη λίστα των προϊόντων που μειώνονται οι τιμές τους
02:00
ΔΥΠΑ: Συνολικά 109 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο - Οι θεματικές ενότητες
01:00
Απάτη phishing με το όνομα του e-ΕΦΚΑ: Προσοχή στα μηνύματα που αδειάζουν λογαριασμούς
00:30
Οκτώ νεκροί στην Λωρίδα της Γάζας από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές
23:58