Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Μέτρα στήριξης των πληγέντων των δύο τελευταίων μηνών
Τη στήριξή τους με κάθε πρόσφορο τρόπο προς τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα των τελευταίων δύο μηνών, ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ).
Ειδικότερα σε σημερινή ανακοίνωση της ΕΕΤ που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της αναφέρεται ότι:
«Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, σε συνέχεια και της από 25 Ιουλίου 2023 ανακοινώσεώς της (μετά τις πυρκαγιές), γνωστοποιεί ότι οι τράπεζες – μέλη της θα στηρίξουν και πάλι, με κάθε πρόσφορο τρόπο, επιχειρήσεις και νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα των τελευταίων δύο μηνών.
Τα μέτρα θα εξειδικευτούν άμεσα από την ΕΕΤ και κάθε μέλος χωριστά.
Πολίτες και επιχειρήσεις, που επιθυμούν να υποβάλουν επείγοντα αιτήματα ιδίως σε σχέση με την εξυπηρέτηση των δανειακών τους υποχρεώσεων, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τις τράπεζες συνεργασίας τους».
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04 Φεβρουαρίου)
06:30
Ρεύμα: Από 1η Απριλίου στα νοικοκυριά το «πορτοκαλί» τιμολόγιο
06:00
Επίδομα γέννησης έως 15.000 ευρώ: Ποιοι είναι δικαιούχοι και ποιος ο δήμος που το χορηγεί
05:00
Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
04:00