Χανιά: Εισέβαλαν σε ξενοδοχεία και βίλες και τα έκαναν «γυαλιά καρφιά»
Στην σύλληψη έξι ατόμων, ανάμεσα τους και ένας ενήλικας, προχώρησαν οι αρχές το βράδυ του Σαββάτου 9/10, στην Κίσαμο Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατηγορούνται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Οι έξι συλληφθέντες φέρεται πως τα ξημερώματα της Παρασκευής εισέβαλαν σε ξενοδοχεία και βίλες στα Φαλάσαρνα και τον Δραπανιά και προκάλεσαν φθορές. Έχοντας καλυμμένα πρόσωπα αλλά και με πολύ προσεκτικές κινήσεις, έκαναν πλήθος ζημιών τις οποίες μάλιστα απαθανάτισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Έκπληκτοι οι ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων, μόλις είδαν το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ενημέρωσαν το ΑΤ Κισάμου οι άντρες του οποίου κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκαν τις πράξεις τους και ζήτησαν συγγνώμη ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα: 75χρονη πυροβόλησε και πέταξε σκύλο σε ποτάμι
Ζάκυνθος: Πνίγηκε Βρετανός τουρίστας στον Λαγανά - Κινδύνεψε και τετράχρονο παιδί
SPONSORED
Ιρανικά ΜΜΕ: Οι Ευρωπαίοι διαπραγματεύονται με την Τεχεράνη για τη διέλευση από το Ορμούζ
21:17
Τρεις συλλήψεις για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης στην Αττική
21:05
Νεκρή στη Δανία η φάλαινα «Τίμι» που είχε διασωθεί στη Γερμανία
20:56
Καθίζηση οδοστρώματος στο κέντρο της Αθήνας: Πού διακόπηκε η κυκλοφορία
20:53