Κακοκαιρία Daniel: Περισσότερα από 1000 χιλιοστά βροχής στη Ζαγορά Πηλίου
Ανανεώθηκε:
Αναλυτικό πίνακα που παρουσιάζει τα ύψη βροχόπτωσης της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία, δημοσίευσε το meteo.gr.
Το ύψος της βροχής από την Δευτέρα (4/9) μέχρι και την Παρασκευή (8/9), σύμφωνα με τον πίνακα αυτό, καταγράφηκαν στη Ζαγορά Πηλίου όπου έφτασε συνολικά τα 1096,2 mm (χιλιοστά).
Ακολουθεί η Πορταριά Πηλίου με 884,2 χιλιοστά, όπου λόγω βλάβης του Μετεωρολογικού Σταθμού έπαψε η μετάδοση δεδομένων, η Πεζούλα Καρδίτσας με 762,4 χιλιοστά και η πόλη της Καρδίτσας με 658,8 χιλιοστά.

Σημειώνεται, ότι ορισμένοι από τους μετεωρολογικούς σταθμούς (Πορταριά Πηλίου, Περτούλι, Βόλος, Σμόκοβο Καρδίτσας, Σκόπελος), είτε σταμάτησαν να μεταδίδουν τα δεδομένα τους λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, είτε έχασαν μέρος των δεδομένων τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα δορυφορική εικόνα από τις πλημμυρισμένες εκτάσεις στη Λάρισα
Κακοκαιρία: Το μέγεθος της πλημμύρας στον Θεσσαλικό κάμπο - Δορυφορική εικόνα
Άγνωστο σκίτσο του Μιχαήλ Άγγελου πωλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 27,2 εκ. δολαρίων (pic)
10:25
Η Lionsgate στρέφεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη με την πρόληψη της πρώτης γενικής διευθύντριας ΑΙ (pic)
10:15
Πυροβόλησαν τον Ρώσο αντιστράτηγο Βλαντίμιρ Αλεξέγεφ στη Μόσχα
10:15
Νέα Πέραμος: Στο «κάδρο» και έγκλειστοι στις φυλακές για τη δολοφονία του 27χρονου - Καταθέτει και η μητέρα του
10:06