ΕΛΛΑΔΑ

Αρτέμιδα: Έξι νεκροί σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών - Πυροβολήθηκαν από 9άρι πιστόλι

Αρτέμιδα: Έξι νεκροί σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών - Πυροβολήθηκαν από 9άρι πιστόλι

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στην Αρτέμιδα μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν έξι νεκροί. Πιθανότατα πρόκειται για Αλβανούς υπηκόους. Πιο συγκεκριμένα το αιματηρό επεισόδιο συνέβη στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως και φαίνεται πως υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις συνθήκες να μην είναι ακόμη ξεκάθαρες.

Ο ένας, ο οποίος ήταν πιθανότατα και ο οδηγός, προσπάθησε να διαφύγει και βρέθηκε εκτός του οχήματος. Οι υπόλοιποι πέντε ήταν μέσα στο όχημα.

Ωστόσο, πρόκειται για πυροβολισμούς από 9άρι πιστόλι και πιθανότατα αφορά σε υπόθεση «μαφίας» για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν οι τρεις νεκροί φέρει γερμανικές πινακίδες.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ οι σφαίρες που βρέθηκαν προέρχονται από 9άρι πιστόλι που όπως φαίνεται χρησιμοποιήθηκε στην εκτέλεση.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών, ενώ παράλληλα, συλλέγουν μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής και σαρώνουν τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να συγκεντρώσουν βιντεοληπτικό υλικό που θα τους βοηθήσει να ξετυλίξουν το κουβάρι της εκτέλεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ