Πλημμύρες Θεσσαλία: Επανεκκίνηση δρομολογίων του ΚΤΕΛ Μαγνησίας προς Θεσσαλονίκη μέσω Καλαμπάκας
Ανανεώθηκε:
Επανεκκινούν από σήμερα Πέμπτη (14/9) δρομολόγια λεωφορείων του ΚΤΕΛ Μαγνησίας με περιορισμένα δρομολόγια προς τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές.
Ειδικότερα, την Πέμπτη (14/9) θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα δύο δρομολόγια, από τα συνολικά δέκα ημερησίως, προς την Θεσσαλονίκη στις 12.15 και στις 18.15 με επιστροφή από Θεσσαλονίκη στις 18.15 και 21.15.
Ωστόσο, επειδή ο αυτοκινητόδρομος είναι κλειστός λόγω των πλημμυρών η διαδρομή που θα ακολουθήσουν τα λεωφορεία είναι Βόλος-Λάρισα-Τρίκαλα-Καλαμπάκα-Γρεβενά και μέσω Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη, που στην πραγματικότητα αποτελεί την υπερδιπλάσια διαδρομή.
Παράλληλα εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια προς Αθήνα, Λάρισα, και Λαμία και εντός Μαγνησίας προς Αλμυρό, Βελεστίνο, Αργαλαστή, Κανάλια και Κεραμίδι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πλημμύρες στη Θεσσαλία: Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας τα δρομολόγια των λεωφορείων
Hellenic Train: Αναστολή λεωφορειακών συνδέσεων λόγω πλημμυρικών φαινομένων
Κατώτατος μισθός: Τι σημαίνει η αύξηση πάνω από 950 ευρώ - Ποιοι και πόσο κερδίζουν
03:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου
02:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις συμπληρωματικές εξετάσεις στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
01:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις στο πρόγραμμα - Τα κριτήρια
00:30