Πλημμύρες Θεσσαλία: Επανεκκίνηση δρομολογίων του ΚΤΕΛ Μαγνησίας προς Θεσσαλονίκη μέσω Καλαμπάκας
Ανανεώθηκε:
Επανεκκινούν από σήμερα Πέμπτη (14/9) δρομολόγια λεωφορείων του ΚΤΕΛ Μαγνησίας με περιορισμένα δρομολόγια προς τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές.
Ειδικότερα, την Πέμπτη (14/9) θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα δύο δρομολόγια, από τα συνολικά δέκα ημερησίως, προς την Θεσσαλονίκη στις 12.15 και στις 18.15 με επιστροφή από Θεσσαλονίκη στις 18.15 και 21.15.
Ωστόσο, επειδή ο αυτοκινητόδρομος είναι κλειστός λόγω των πλημμυρών η διαδρομή που θα ακολουθήσουν τα λεωφορεία είναι Βόλος-Λάρισα-Τρίκαλα-Καλαμπάκα-Γρεβενά και μέσω Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη, που στην πραγματικότητα αποτελεί την υπερδιπλάσια διαδρομή.
Παράλληλα εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια προς Αθήνα, Λάρισα, και Λαμία και εντός Μαγνησίας προς Αλμυρό, Βελεστίνο, Αργαλαστή, Κανάλια και Κεραμίδι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πλημμύρες στη Θεσσαλία: Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας τα δρομολόγια των λεωφορείων
Hellenic Train: Αναστολή λεωφορειακών συνδέσεων λόγω πλημμυρικών φαινομένων
Ποιες είναι αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής στους δικαιούχους των συντάξεων Νοεμβρίου
03:00
Voucher καυσίμων έως 3.000 ευρώ: Ποιοι δικαιούνται την ενίσχυση φέτος
02:00
Παραδόσεις courier: Μετρητά τέλος - Αλλάζει ο τρόπος πληρωμής με το νέο νομοσχέδιο
01:00
Χρέη, διαθήκες και νόμιμη μοίρα στις Κληρονομιές: Τι αλλάζει με το νέο νόμο
00:30