ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Συνελήφθη 37χρονος για βιασμό 19χρονης Βρετανίδας - Της έδωσε αμπούλες αερίου

Ζάκυνθος: Συνελήφθη 37χρονος για βιασμό 19χρονης Βρετανίδας - Της έδωσε αμπούλες αερίου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε την Παρασκευή 15/9, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

 

Ο 37χρονος, κάτοικος Ζακύνθου, συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για βιασμό 19χρονης Βρετανίδας, σε ξενοδοχείο του Λαγανά, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, η 19χρονη κατήγγειλε ότι όταν πήγε στο δωμάτιό του, εκείνος της έδωσε να εισπνεύσει αμπούλες αερίου γέλιου, με αποτέλεσμα να τη ζαλίσει και να την βιάσει.

Κατά τις έρευνες, μεταξύ άλλων, στο δωμάτιο του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 45 φυσίγγια διαμετρήματος 32mm και
  • 2 αμπούλες αερίου γέλιου (laughing gas), με συσκευή εκτόνωσης, καθώς και πλήθος μπαλονιών.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Να υπενθυμίσουμε πως στις αρχές Αυγούστου οι αρχές είχαν ανακαλύψει τουλάχιστον 20.160 χιλιάδες αμπούλες αερίου γέλιου, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ξενοδοχείο έπειτα από πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου πουλούσε αμπούλες αερίου γέλιου στους νεαρούς Βρετανούς τουρίστες που διέμεναν σε αυτό και τις είχε και εκτεθειμένες σε ένα ράφι στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου.

Όλα τα ευρήματα που εντοπίστηκαν κατασχέθηκαν και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 50χρονο Έλληνα νόμιμο εκπρόσωπο της τουριστικής επιχείρησης, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ