Λάρισα: Η Πολεοδομία ζητά την εκκένωση δύο πολυκατοικιών
Ανανεώθηκε:
Προβλήματα στατικότητας εντόπισε η Πολεοδομία σε δύο πολυκατοικίες στη συνοικία Αμπελοκήπων στη Λάρισα, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή, ζητώντας την εκκένωσή τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ορμητικότητα των νερών υπέσκαψε το χώμα κάτω από τα θεμέλια των δύο πολυκατοικιών και παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε η απάντληση των υδάτων οι κάτοικοι κάλεσαν τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Η Πολεοδομία διέταξε την εκκένωσή τους, ενώ οι ένοικοι από την πλευρά τους, κάλεσαν πολιτικό μηχανικό να ελέγξει την στατικότητα των κτηρίων.
Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες και ένοικοι δήλωσαν ότι θα παραμείνουν στα διαμερίσματα τους, καθώς «δεν έχουν που να πάνε» και τα προβλήματα στις δύο πολυκατοικίες δεν είναι εμφανή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πλημμύρες Θεσσαλία: 143 κτήρια χαρακτηρίστηκαν «κόκκινα»
Τριαντόπουλος: Περισσότερες από 12.319 οριστικές και 4.262 προσωρινές αιτήσεις στο arogi.gov.gr
Ιταλία: Η Μελόνι υπέγραψε διάταγμα για την συνέχιση της στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία το 2026
21:36
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε σε ακτή της Σάμου - Αποβιβάστηκαν 40 μετανάστες, συνελήφθη ο διακινητής
21:26
Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ - Νετανιάχου: «Το συντομότερο η β' φάση του σχεδίου για τη Γάζα»
21:17
Τραμπ: Θύμωσα πολύ όταν με ενημέρωσε ο Πούτιν για την επίθεση στην κατοικία του
21:07