Λάρισα: Η Πολεοδομία ζητά την εκκένωση δύο πολυκατοικιών
Ανανεώθηκε:
Προβλήματα στατικότητας εντόπισε η Πολεοδομία σε δύο πολυκατοικίες στη συνοικία Αμπελοκήπων στη Λάρισα, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή, ζητώντας την εκκένωσή τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ορμητικότητα των νερών υπέσκαψε το χώμα κάτω από τα θεμέλια των δύο πολυκατοικιών και παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε η απάντληση των υδάτων οι κάτοικοι κάλεσαν τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Η Πολεοδομία διέταξε την εκκένωσή τους, ενώ οι ένοικοι από την πλευρά τους, κάλεσαν πολιτικό μηχανικό να ελέγξει την στατικότητα των κτηρίων.
Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες και ένοικοι δήλωσαν ότι θα παραμείνουν στα διαμερίσματα τους, καθώς «δεν έχουν που να πάνε» και τα προβλήματα στις δύο πολυκατοικίες δεν είναι εμφανή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πλημμύρες Θεσσαλία: 143 κτήρια χαρακτηρίστηκαν «κόκκινα»
Τριαντόπουλος: Περισσότερες από 12.319 οριστικές και 4.262 προσωρινές αιτήσεις στο arogi.gov.gr
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30
ΕΕ σε Τραμπ: «Κυριαρχικό δικαίωμα» ο ψηφιακός φόρος – Προειδοποιεί για άμεση αντίδραση
23:59