ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Πυροβόλησε με καραμπίνα για το χρέος από δύο τενεκέδες λάδι

Λαμία: Πυροβόλησε με καραμπίνα για το χρέος από δύο τενεκέδες λάδι
EUROKINISSI

Ένταση επικράτησε λίγο έξω από τη Λαμία και συγκεκριμένα στην περιοχή της ιαματικής πηγής Θερμοπυλών, όταν ένας ηλικιωμένος πυροβόλησε με καραμπίνα προς το μέρος ενός άνδρα, επειδή ο τελευταίος δεν του είχε πληρώσει δύο τενεκέδες λάδι.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, 80χρονος κάτοικος κοντινής Κοινότητας του Δήμου Καμένων Βούρλων, πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με Ρομά στην ανωτέρω περιοχή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν οικονομικής φύσεως διαφορές, αφού ο 80χρονος είχε δώσει δύο τενεκέδες λάδι στον εν λόγω άνδρα, τους οποίους εκείνος δεν πλήρωσε.

Έτσι, όταν συναντήθηκαν υπήρξε ένταση, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να πάρει την καραμπίνα από το αγροτικό του και να πυροβολήσει προς το φορτηγό του Ρομά, όπου έσκασε το λάστιχο.

Στο κέντρο της Αστυνομίας σήμανε συναγερμός και δόθηκε άμεσα εντολή να κινητοποιηθούν οι Σταθμοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας που έχουν έδρα δίπλα στις πηγές, οι οποίοι και ακινητοποίησαν το αγροτικό του δράστη. Συγχρόνως στο σημείο έσπευσαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Το όπλο κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ