ΕΛΛΑΔΑ

Παραλιακή Γλυφάδας: «Σάρκα και οστά» παίρνει ένα «τεράστιο έργο πνοής»

Παραλιακή Γλυφάδας: «Σάρκα και οστά» παίρνει ένα «τεράστιο έργο πνοής»
Η νέα παραλιακή ζώνη της Γλυφάδας Δήμος Γλυφάδας

Η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης τη Γλυφάδας παίρνει «σάρκα και οστά», δημιουργώντας μια ενιαία διαδρομή για να απολαύσουν οι κάτοικοί της ελεύθερα. 

Κατάφυτος πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος θα «ακολουθούν» πλέον την παραλιακή ζώνη της Γλυφάδας, ενώ την ίδια στιγμή διαμορφώνονται χώροι άθλησης και αναψυχής, πραγματοποιούνται εκτεταμένες φυτεύσεις δέντρων και φυτών, εγκαθίσταται φωτισμός LED τελευταίας τεχνολογίας, ενώ στα άμεσα σχέδια είναι και η μεγάλη πεζογέφυρα, που θα ενώνει το εμπορικό κέντρο της πόλης με το παραλιακό μέτωπο.

«Ένα τεράστιο έργο πνοής παίρνει ήδη σάρκα και οστά. Ένας κατάφυτος πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος, με τα πιο σύγχρονα υλικά και την πλέον ποιοτική κατασκευή, για να τον απολαμβάνουν κάθε μέρα, όλο το χρόνο, μικροί και μεγάλοι, κάτοικοι και επισκέπτες της Γλυφάδας. Μια ενιαία διαδρομή με θέα τη θάλασσα, για περπάτημα, βόλτα, τρέξιμο, ποδήλατο κι ό,τι επιθυμεί κανείς» ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου.

Επεσήμανε, δε, κατέληξε πως γίνεται «ρητή και σαφή πάγια δέσμευση όλη η παραλία μας να παραμείνει ανοιχτή και ελεύθερη για όλους. Τα καλύτερα είναι μπροστά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ