Αρκούδα επιτέθηκε σε βοσκό: «Ευχαριστώ το Θεό που έφυγε, αλλιώς δεν θα γλίτωνα»
Ανανεώθηκε:
Επίθεση από αρκούδα δέχθηκε βοσκός στη περιοχή Άγιοι Απόστολοι της ορεινής Κοινότητας Μερκάδας του δήμου Μακρακώμης Φθιώτιδας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Ο ίδιος σήμερα μιλώντας για την τρομακτική εμπειρία του, λέει πως η αρκούδα έφυγε από μόνη της, πιθανόν επειδή γάβγιζαν τα σκυλιά και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα.
«Ευχαριστώ τον Θεό που δεν μου έκανε μεγαλύτερη ζημιά», λέει χαρακτηριστικά ο βοσκός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα.
«Ήταν 19:00 το απόγευμα, περπάταγα και πίσω από τον δρόμο εμφανίστηκε και μου επιτέθηκε. Άκουγα τα σκυλιά που αλυχτούσαν, πήγα να δω τι είναι και μου επιτέθηκε. Ήθελε και έφυγε μόνη της, αν δεν ήθελε δεν θα γλίτωνα. Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία. Δεν φοβάμαι. Άμα πω ότι φοβάμαι, δεν θα μπορώ να ζήσω και τα ζωντανά μου».
«Οι γιατροί τι να μου πουν; Μου έκαναν ράμματα, μου έκαναν και εξετάσεις», πρόσθεσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απρόσμενος επισκέπτης: Αρκούδα με τρία πόδια έκανε βόλτα στο σπίτι οικογένειας
Αρκούδα εισέβαλε στο Disney World της Φλόριντα, έκλεισαν 11 αξιοθέατα
Ιταλία: Ήταν αυτοάμυνα λέει ο άνδρας που σκότωσε μητέρα αρκούδα
H στιγμή που ο Νετανιάχου δίνει την εντολή για την εξόντωση Ιρανών αξιωματούχων (pic)
12:36
Από τα φρένα στην τεχνητή νοημοσύνη: Η Brembo χτίζει ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο με AI
12:35
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Η στιγμή που ο Νετανιάχου δίνει εντολή για την εξουδετέρωση του Λαριτζανί - «Δέχτηκε επίθεση σε κρησφύγετο» - Γραπτό μήνυμά του δημοσίευσε η Τεχεράνη
12:29
Η τρυφερή εμφάνιση του Στίβεν Σπίλμπεργκ με την εγγονή του στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ (pics)
12:24