Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Εννέα προσαγωγές χούλιγκαν στην Κροατία
Ανανεώθηκε:
Νέες εξελίξεις σηματοδότησε το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχαν εκδόσει οι ελληνικές αρχές για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή από Κροάτες χούλιγκαν, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Όπως έγινε γνωστό, 10 εξ αυτών είχαν διαφύγει μέσω Ιταλίας και είχαν επιστρέψει στο Σπλιτ. Ωστόσο, με βάση το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Αρχές της Κροατίας προχώρησαν στην προσαγωγή εννέα εξ' αυτών, ενώ αναζητείται το δέκατος ύποπτος.
Ο δικηγόρος που τους εκπροσωπεί αναφέρει πως δεν υπάρχει περίπτωση να εκδοθούν στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν το αποφασίζει κάνενας άλλος από τους δικαστές. Ο υπουργός Εξωτερικών της Κροατίας υπογραμμίζει πως είναι μία δικαστική διαδικασία και οι αρμόδιες αρχές της χώρας θα προχωρήσουν γρήγορα στην έκδοση απόφασης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέες προκλητικές δηλώσεις του Κροάτη προέδρου: Ο Μιχάλης πέθανε επειδή αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες
Νέα Φιλαδέλφεια: Καρατομούνται άλλοι πέντε αξιωματικοί της Αστυνομίας
Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή των επιδομάτων ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθούν
00:30
Το πέμπτο κύμα καύσωνα αναμένεται στην νότια Ιταλία - Νεροποντές προβλέπονται στα βόρεια
23:56
Λίμνη στην Ηγουμενίτσα «βάφτηκε» ροζ - Πώς εξηγείται το ασυνήθιστο αυτό φαινόμενο (pics)
23:43
«Η Ουκρανία δεν συμμετείχε στο σαμποτάζ των αγωγών Nord Stream» λέει ο Ζελένσκι
23:30